Barça

Rosell inaugura el 36è Congrés Mundial de Penyes i confirma que faran un fitxatge més abans del 31 d'agost

Sandro Rosell ha donat el tret de sortida del 36è Congrés Mundial de Penyes del F. C. Barcelona que s'està celebrant al Palau de Congressos de la capital catalana. En el seu discurs de benvinguda a tots els penyistes, el president del Barça ha reconegut que estan vivint una pretemporada duríssima i trista per la renúncia de Tito Vilanova a la banqueta, ha admès que el Tata Martino compleix el perfil des d'un punt de vista tècnic i humà i ha confirmat que faran un fitxatge més abans del 31 d'agost.

Actualitzat
Sandro Rosell ha donat el tret de sortida del 36è Congrés Mundial de Penyes del F. C. Barcelona que s'està celebrant al Palau de Congressos de la capital catalana. En el seu discurs de benvinguda a tots els penyistes, el president del Barça ha reconegut que estan vivint una pretemporada duríssima i trista per la renúncia de Tito Vilanova a la banqueta i ha admès que el seu substitut, l'argentí Gerardo Martino, compleix el perfil des d'un punt de vista tècnic i humà.

Rosell també ha explicat que en l'àmbit esportiu el club preten fer una incorporació més a l'equip abans del 31 d'agost però ha reconegut que no sempre es poden tenir els jugadors pretesos perquè els equips no volen vendre. "Volem que abans del 31 d'agost hi hagi una incorporació més a l'equip", ha admès.

El president blaugrana també ha lloat l'actitud dels capitans i membres de la plantilla per haver assistit al funeral d'Antoni Ramallets, un mite del barcelonisme, i ha recordat que la majoria dels habitants de Palestina i Israel, on el Barça farà una visita aquest cap de setmana, tenen una cosa en comú: que són seguidors del conjunt barcelonista.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut