Rosalía piula "Fuck Vox" i el partit d'extrema dreta li respon amb una cita de la Falange
La cantant Rosalía i el líder de Vox, Santiago Abascal

Rosalía piula "Fuck Vox" i el partit d'extrema dreta li respon amb una cita de la Falange

El cantant Coque Malla també critica l'ascens de Vox a Facebook i la seva reflexió s'ha compartit més de 10.000 vegades

RedaccióActualitzat

La cantant Rosalía s'ha posicionat aquest dilluns políticament sobre l'augment de l'extrema dreta espanyola al Congrés dels Diputats després de les eleccions de diumenge.

Amb un lacònic "Fuck Vox" l'artista ha mostrat el seu rebuig pel fet que la formació ha pujat de 24 a 52 diputats.

 

La fama de la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha fet que la piulada s'hagi començat a difondre entre els seus seguidors amb molta rapidesa. A Twitter té prop de 700.000 seguidors.

En menys d'un dia ha aconseguit prop de 68.000 retuits i més de 206.000 "m'agrada", a banda de nombrosos comentaris.

Vox respon

Aquest matí, Vox ha contestat a la cantant quan Rosalía ha fet una nova piulada amb una fotografia dins d'un avió privat on hi diu "Hola, Las Vegas". La formació d'extrema dreta li ha respost: "Només els milionaris, amb avions privats com tu, poden permetre's el luxe de no tenir pàtria".

La piulada acumula 4.000 retuits i gairebé 10.000 "m'agrada".

La frase que han utilitzat els d'Abascal és molt similar a una cita de la Falage que també va fer servir al debat dels candidats:

"Només els rics poden permetre's el luxe de no tenir pàtria."  

 

Totes dues piulades acumulen centenars de comentaris a favor i en contra.

 

Coque Malla, també contra Vox

Sobre els resultats de Vox també s'han pronunciat altres artistes. El missatge de Coque Malla a Facebook ja s'ha compartit més de 10.000 vegades.

"Espanya és un país meravellós al qual, malauradament, també cal retreure unes quantes coses... però mai vaig imaginar que un discurs tan conegut, tan fals, ranci i perillós com el de l'extrema dreta europea calés tan profund com perquè tres milions i pico de votants els obrís de bat a bat les portes del Congrés i els proporcionés ni més ni menys que 52 diputats. Encara no acabo de creure-m'ho... 52 diputats. L'extrema dreta més forta de tot Europa, es diu aviat. En fi... Estimades i estimats nens que heu caigut en el parany d'aquesta gent, permeteu-me que, amb tot l'afecte, em posi una mica avi: llegiu."

El líder de Los Ronaldos també es va enfrontar amb Vox i Santiago Abascal quan, al míting del 2018 a Vistalagre, van utilitzar una cançó seva, "No puedo vivir sin ti".

ARXIVAT A:
Viral RosalíaVoxEleccions generals 2019-10N
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut