Rosalía, a la cerimònia dels Grammy Llatins 2018
Rosalía, a la cerimònia dels Grammy Llatins 2018 (Reuters)

Rosalía, nominada a cinc Grammys Llatins pel seu àlbum "El mal querer"

L'any passat, la cantant catalana es va emportar dos Grammy per "Malamente"

Actualitzat

Rosalía tornarà la cerimònia dels Grammy Llatins amb opció a emportar-se fins a cinc premis pels quals està nominada. L'any passat en va guanyar dos per "Malamente".

Aquest 2019 opta al premi millor gravació de l'any per "Aute Couture", a millor àlbum per "El mal querer", a millor àlbum vocal pop contemporani, a millor cançó de pop per "Pienso en tu mirá", millor cançó urbana per "Con altura", a més de les categories de millor disseny d'empaquetament per "El mal querer" i millor enginyeria de gravació per al mateix àlbum.

 

 

 

L'any passat, la cantant de Sant Esteve Sesrovires en va emportar dos dels quatre premis a què optava la cançó "Malamente": millor fusió i interpretació urbana i millor cançó alternativa.

Les nominacions d'aquest any s'han fet públiques quatre dies després que les entrades per als dos concerts que farà a Barcelona haguin quedat exhaurides.

Aquest està sent, sens dubte, el seu any de súper èxit perquè a l'agost es va convetir en la primera espanyola a guanyar un MTV Video Music Awards.

Va guanyar ha guanyat els premis al millor videoclip llatí i a la millor coreografia per "Con altura" i, a la gala d'entrega, va actuar amb el seu tema "Yo x ti, tú x mí".

Rosalía també ha estat guardonada aquest any amb el premi Altaveu 2019, que reconeix els artistes i iniciatives que han enriquit la música catalana durant l'últim any.

En els Grammy Llatins, el seu principal competidor serà Alejandro Sanz, que compta amb vuit nominacions.

Darrere d'ells s'han situat el dominicà Juan Luis Guerra amb la seva banda 4.40, l'argentí Andrés Calamaro, el colombià Fonseca i el peruà Tony Succar, tots ells amb quatre nominacions cadascun.

La vintena edició dels Latin Grammy es farà el 14 de novembre a l'MGM Grand Garden Arena de Las Vegas.

 

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut