Rosalía omple el Sant Jordi en dues hores i ja hi ha data per a un segon concert
Rosalía al Primavera Sound (Toni Rosado)
Barcelona

Rosalía omple el Sant Jordi en dues hores i ja hi ha data per a un segon concert

La pàgina de Facebook de l'artista anuncia un nou concert al Palau Sant Jordi el dia 8 de desembre

RedaccióActualitzat

Les entrades per als pròxims concerts a Espanya de Rosalía s'han esgotat en només dues hores, segons ha informat Live Nation, empresa promotora dels espectacles. Però Rosalía no vol deixar ningú fora. L'èxit ha estat tan gran que ja han posat data per a un segon concert, just un dia després.

La venda de les entrades per als dies 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona i 10 de desembre al Wizink Center de Madrid ha començat a les 10.00 hores i s'ha esgotat a les 12.00 hores.

Els fans de la cantant han col·lapsat els canals de venda oficials des de les 10 del matí, quan han sortit a la venda les prop de 17.000 entrades del primer concert al Sant Jordi. Hi ha hagut llargues cues virtuals als webs de Live Nation, Ticketmaster i El Corte Inglés durant tot el matí i la xarxa s'ha indignat per la lentitud del sistema i per la revenda, que ha posat preus desorbitats.

La promotora ha reconegut que els usuaris han tingut serioses dificultats per accedir a les entrades perquè el volum de compradors ha estat molt alt des del primer moment.

Poc després de treure les entrades a la venda, ja se'n trobaven a la revenda i si als canals oficials oscil·laven entre els 32 i 73 euros, a la revenda els preus anaven dels 90 als 1.800 euros.

El concert al Palau Sant Jordi s'emmarca en la gira del disc "El mal querer" i serà la primera actuació de Rosalía en un gran recinte de la ciutat, com a protagonista única, perquè fins ara el públic només l'havia pogut veure en festivals.

 

Segon concert a Barcelona el 8 de desembre

El Facebook de l'artista ha anunciat hi haurà una segon concert el dia 8 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Poc després la promotora Live Nation ha confirmat la notícia en un comunicat tot i que encara no ha estat confirmat per la promotora.

 

 

Les entrades d'aquest segon concert es posaran a la venda aquest proxim dilluns 23 de setembre a les 10 del matí a la web de la promotora i a les 13h per Ticketmaster i El Corte Inglés.

 

Queixes a les xarxes socials

Els seguidors de Rosalía han començat a queixar-se en les xarxes socials dels problemes per adquirir entrades al cap de deu minuts que s'obrís la venda al públic i les protestes s'han prolongat durant tot el matí.

Els fans de l'artista també denuncien que moltes webs han posat entrades en revenda a preus molt elevats.

 

Live Nation ha insistit que el sistema ha funcionat en tot moment, però que el volum de persones que volien accedir simultàniament era tan alt que ha estat impossible atendre'l ràpidament i s'han generat cues virtuals molt llargues.

"Les persones que s'han connectat a primera hora i han tingut paciència han pogut comprar, però és evident que molta gent s'ha quedat sense entrada"

 

La d'aquest divendres ha estat la segona onada d'indignació a les xarxes per la dificultat de comprar entrades per als concerts de Rosalía a Barcelona i Madrid.

 

La primera va ser el 18 de setembre, quan es va obrir la prevenda per a les persones que prèviament s'havien registrat al web de l'empresa promotora dels concerts.

L'esmentada prevenda també va ser molt criticada i Live Nation va aclarir en el seu moment que el sistema informàtic havia funcionat bé, però no podia absorbir tota la demanda perquè era inusualment alta.

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut