La catalana Rosalía, primera espanyola a guanyar un premi MTV Video Music Awards
Rosalía, aquest dilluns a Newark amb els dos premis MTV que ha guanyat pel videoclip de "Con altura" (EFE)
Newark, EUA

La catalana Rosalía, primera cantant espanyola a guanyar un MTV Video Music Awards

La cantant, que ha actuat en la gala amb el seu nou tema "Yo x ti, tú x mí", ha guanyat els premis al millor videoclip llatí i a la millor coreografia per "Con altura"

RedaccióActualitzat

La cantant catalana Rosalía continua la seva bona ratxa: la seva cançó "Con altura" ha guanyat el guardó al millor videoclip llatí dels premis MTV, en la gala celebrada aquesta matinada de dilluns a dimarts a la ciutat de Newark, als Estats Units.

El mateix videoclip ha estat premiat com a la millor coreografia. La cantant s'ha presentat dient "vinc de Barcelona", ha volgut agrair els guardons "sobretot als seus fans" i ha assegurat que no s'esperava els premis:

"Estic tan contenta d'estar aquí, representant el meu país i la meva cultura. Moltes gràcies per deixar-me cantar aquí en espanyol."

Rosalía és la primera artista femenina espanyola que guanya els premis que atorga la cadena de televisió especialitzada en música MTV. El 2001 Alejandro Sanz va ser el primer espanyol en aconseguir-ho: va guanyar el "millor vídeo de la gent" per la cançó "El alma del aire".

Fotograma del videoclip "Con altura"


En recollir el premi, el colombià J Balvin, que coprotagonitza "Con altura" amb Rosalía, ha mostrat orgull per ser llatí, cosa que s'ha interpretat com una declaració contra la política d'immigració de Donald Trump.

En la gala, Rosalía ha interpretat la nova cançó "Yo x ti, tú x mí" amb el cantant de Puerto Rico Ozuna:

 


El premi a la millor cançó de l'any se l'ha endut Ariana Grande per "Boyfriend", i el del millor vídeo Taylor Swift per "You need to calm down".

Grande també ha aconseguit el premi a la millor artista de l'any, mentre la jove cantant de només 17 anys Billie Eilish ha guanyat el premi a millor artista revelació, categoria en què també estava nominada Rosalía.

ARXIVAT A:
Rosalía
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut