Rosalía i Travis Scott en la imatge promocional del tema "TKN" (Efe/Sony)
Rosalía i Travis Scott en la imatge promocional del tema "TKN" (Efe/Sony)

Rosalía, amb Travis Scott i molts nens, a l'últim videoclip de la cantant, "TKN"

Va ser rodat a Los Angeles abans del confinament pel coronavirus

Laura GalánActualitzat

S'ha penjat aquest dijous i en un sol dia ha acumulat gairebé 500.000 visualitzacions a Youtube. A Rosalía no l'atura ni el coronavirus. I això que ha estat confinada a Miami, on la va enganxar la pandèmia.

Acaba de treure el nou videoclip de la cançó "TKN", que compta amb la col·laboració del cantant nord-americà Travis Scott.

Acompanyen els dos artistes nens de totes les edats que, fins i tot, ballen en coreografia amb Rosalía.

En el videoclip va ser rodat a Los Angeles abans de la pandèmia.

Envoltada de nens, Rosalía hi comparteix confidències, els banya, els pentina i juga, i fins i tot els agafa en braços, com si es tractés d'una família nombrosa de nens ballarins.

La lletra de la nova peça parla del silenci que cal mantenir en segons quines circumstàncies per aconseguir la confiança.

"Cosas de familia no la tienes que escuchar/los capos con los capos y yo soy la mamá/ los secretos solo con quien puedas confiar/más te vale no romper la omertà."

 

En el comunicat fet a través de la discogràfica, Rosalía assegura que se sent "feliç" de col·laborar amb Travis perquè, diu, és un artista que sempre ha admirat.

L'artista està convençuda que aquest és el millor moment per treure el tema:

"Sento que ara és el moment de llançar aquest tema, després de tants mesos tancats trobant a faltar la llibertat o l'estar en comunió amb els nostres. Espero que 'TKN' us doni energia, us faci ballar i us doni força si esteu en moments difícils."

Igual que "Malamente" o "Pienso en tu mirá", el vídeo de "TKN" està produït pel segell discogràfic barceloní CANADA i dirigit per Nicolás Méndez.

"TKN" és la tercera cançó de Rosalía d'aquest 2020.

Durant el confinament, ha publicat "Dolerme", que acumula més de 8 milions de visualitzacions a YouTube, i a principis d'any va llançar el single "Juro que", acompanyada d'un videoclip protagonitzat per l'actor Omar Ayuso.

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut