Reial Madrid

Ronaldo, Marcelo i Benzema són baixa per al Madrid-Sporting però Mourinho recupera Higuaín

El Reial Madrid afronta la visita de l'Sporting dissabte al Bernabéu -18 h- amb tota la confiança malgrat les nombroses baixes d'homes importants. Més enllà de Kaká i Gago, ni Cristiano Ronaldo, ni Marcelo ni Benzema podran enfrontar-se als asturians per culpa de les lesions i reapareixeran en el desplaçament a San Mamés en la següent jornada de Lliga. No queda clar que aquests tres futbolistes arribin al duel de Champions amb el Tottenham. La bona notícia per al tècnic portuguès és la recuperació de Marcelo Higuín, que torna a una llista després de més de dos mesos lesionats.

Actualitzat
Tenint en compte que l'Sporting només ha guanyat un partit lluny del Molinón, José Mourinho ha decidit ser prudent amb els lesionats i sembla reservar-los de cara a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Malgrat que el portuguès no ha aclarit si arribaran a temps per al partit amb el Tottenham, ha reiterat que ni Ronaldo ni Marcelo ni Benzema estan a punt per jugar dissabte i caldrà esperar per saber si només reapareixeran la pròxima setmana a San Mamés.

La seva absència, doncs, no sembla amoïnar l'entrenador blanc tot i repetir un cop i un altre que el duel amb l'Sporting és molt més important que el del Tottenham, ja que en cas de perdre amb els asturians el Madrid diria adéu a la Lliga. 

Torna Higuaín

La bona notícia per a Mourinho és que si bé no podrà comptar amb homes tan determinants com l'extrem portuguès, el carriler brasiler i el davanter francès, sí que tindrà Marcelo Higuaín a la seva disposició. L'argentí torna a una convocatòria després de més de dos mesos lesionat i pot convertir-se en un reforç de luxe per encarar el darrer tram de temporada. El retorn d'Higuaín -ha dit Mourinho- és "una sorpresa positiva. Tenir-lo és important".

Sobre les declaracions de Sandro Rosell, Mourinho s'ha mostrat comprensiu amb les paraules del president del Barça i ha assegurat que, a més de semblar-li "normals", no falten al respecte de ningú. Malgrat tot, ha deixat anar que si aquestes paraules les hagués dit ell "aniria a la presó".
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut