Entrada de l'establiment assaltat per cinc encaputxats divendres passat (FORTA)

Roben 200 mòbils en un assalt exprés amb cotxes robats en un Corte Inglés de Madrid

Els lladres, que anaven encaputxats, van accedir al magatzem on es guarden els productes d'electrònica des del pàrquing, trencant diverses portes amb una maça

Redacció/Agències

La Policia Nacional busca un grup de cinc persones que van assaltar un magatzem d'El Corte Inglés del Camp de les Nacions, a Madrid, divendres passat. Els lladres anaven encaputxats i van fugir de la zona de seguida, després de robar en pocs minuts uns 200 mòbils i dispositius electrònics.

El grup va arribar a l'aparcament del centre comercial en dos vehicles robats i van estacionar en una planta que dona als magatzems de mercaderies. Des d'allà, van accedir a l'interior d'un magatzem on es guarden els productes d'electrònica trencant diverses portes amb una maça.

L'assalt va passar a les deu de la nit, quan l'establiment estava a punt de tancar. Després del robatori, els lladres van fugir de la zona amb els mateixos vehicles amb els quals havien arribat.

El Corte Inglés assaltat està molt a prop de la Fira de Convencions IFEMA i de l'aeroport Madrid-Barajas.

Els lladres van entrar per l'aparcament de mercaderies i van accedir a l'interior trencant les portes amb maces (Google Street View)


Roben un caixer de bitcoins, a San Fernando de Henares

Fa just un mes, el 23 d'agost passat, un grup de lladres va protagonitzar un assalt molt semblant en un centre comercial de San Fernando de Henares.

En aquell cas, van ser quatre els encaputxats que hi van arribar en dos cotxes robats i van entrar a l'establiment, de matinada, trencant les portes amb martells, destrals i radicals.

Un cop a dins, es van endur un caixer de bitcoins on hi hauria uns 20.000 euros, abans de fugir amb els mateixos cotxes amb els quals havien arribat.

En tots dos casos, la policia està revisant les càmeres de seguretat, tant dels establiments com de la zona, per intentar trobar els assaltants.

 

ARXIVAT A:
PolicialComunitat de Madrid
Anar al contingut