Barcelona

Retiren un artefacte col·locat a la seu d'ICV al barri de Sant Andreu de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han retirat un artefacte col·locat a la seu d'ICV al districte barceloní de Sant Andreu, segons ha informat la policia catalana. Agents d'aquest cos policial analitzen a hores d'ara si l'artefacte tenia capacitat explosiva o no, segons han detallat les mateixes fonts. Un grup de veïns ha alertat la policia sobre la presència d'un artefacte sospitós al número 60 del carrer Pons i Gallarza, on hi ha la seu d'ICV al districte.

Actualitzat

La seu d'ICV del barri de Sant Andreu ja va ser objecte el 21 de setembre passat d'un atac per denunciar la detenció de Jaume Roure -un dels dos arrestats en relació amb la crema de fotos del rei-, en el qual es va cremar una bandera espanyola i es van fer diverses pintades contra la monarquia.

Segons ha explicat en roda de premsa el secretari general d'Iniciativa, Jordi Guillot, agents dels Tedax investiguen quina potència té l'artefacte, que no ha arribat a esclatar. Guillot ha manifestat també que fa mesos que el partit ecosocialista denuncia atacs en diverses seus. En els últims sis mesos s'han registrat nou assalts a locals i onze actes electorals i preelectorals boicotejats.

Anar al contingut