Localitzat dins del pantà de Susqueda el cotxe de la parella desapareguda

El vehicle té les finestres tancades i no hi ha ningú a dins

RedaccióActualitzat

Els equips de recerca han localitzat el cotxe Opel Zafira de la parella desapareguda a Susqueda a última hora del vespre d'aquest dilluns, sense ningú a dins. L'han trobat dins del pantà amb les finestres tancades. Els Mossos han explicat que el vehicle és al costat dret de la presa, a uns set metres de profunditat.

La policia no s'explica com el cotxe de la parella va poder accedir a la zona des d'on presumptament va caure a l'aigua, ja que el camí és de molt díficil accés, fins i tot per a totterrenys.

Els equips de rescat busquen una parella, de 21 i 23 anys, desapareguts des de dijous. Mossos i Bombers els busquen a la zona del pantà de Susqueda, tant per les pistes pròximes com pel fons de l'embassament.

Totes les hipòtesis obertes

Els Mossos d'Esquadra mantenen totes les hipòtesis obertes, entre les quals hi ha que la desaparició dels dos joves, veïns d'Arenys de Munt i de Cabrils, es degui a un accident, ja que van dir a la família que anaven a fer una activitat amb caiac. La desaparició la van denunciar els familiars dijous, a la comissaria dels Mossos de Premià de Mar.

Hi treballen 4 dotacions terrestres dels bombers, 2 embarcacions dels grups subaquàtics, un helicòpter, tres vehicles dels Mossos, una unitat d'intervenció de muntanya, una altra d'aquàtica i una de canina.

Comencen els treballs per reflotar el cotxe

Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat han començat els treballs per reflotar el cotxe de la parella. La inspecció del cotxe servirà per intentar seguir el rastre dels dos joves. Es preveu que els treballs durin hores. El lloc és de difícil accés per carretera i s'ha accedit a la zona amb les embarcacions de les unitats subaquàtiques que han creuat el pantà aquest matí.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut