Barcelona

"REC 2" converteix la Rambla de Catalunya en un plató i els serveis d'emergències i curiosos en actors

El rodatge de la pel·lícula "REC 2" ha tallat durant bona part de diumenge la Rambla de Catalunya de Barcelona entre els carrers de Consell de Cent i Diputació. Aquest tram s'ha convertit en el plató on es filmava la primera seqüència de la segona part de la terrorífica cinta dirigida per Jaume Balagueró. Hi han actuat efectius de la Guàrdia Urbana, dels Bombers, del Servei d'Emergències Mèdiques, de la Guàrdia Civil i dels Mossos d'Esquadra. A més, els curiosos que s'hi han acostat per contemplar aquest gran desplegament també sortiran a la pel·lícula.

Actualitzat
La gravació de la segona part de "REC", l'acció de la qual començarà immediatament després de la seqüència final de la primera pel·lícula, va començar ara fa dues setmanes i s'allargarà fins a finals de desembre.

L'escenari principal d'aquesta segona entrega torna a ser el número 34 de la Rambla de Catalunya, i la premiada actriu Manuela Velasco la torna a protagonitzar. L'any passat, i per la seva interpretació de reportera en el primer film de Balagueró, va rebre el premi com a millor actriu del Festival de Sitges i el Goya.

En la primera part del film, el punt de vista de l'espectador era el de la periodista que acompanyava un equip de bombers. En aquesta segona entrega això varia i serà un equip d'especialistes dels Mossos els que s'endinsaran en l'univers de terror amb una càmera en mà. A més, també es podrà seguir l'acció des dels ulls d'uns joves que es troben a l'edifici del davant.
Anar al contingut