Madrid

Rajoy a Sánchez: "Ha posat les institucions al servei dels seus interessos, i això també és corrupció"

El líder del PP acusa Sánchez de sectarisme i de bloquejar la situació política, en una intervenció molt despectiva amb el candidat

RedaccióActualitzat

En el seu discurs d'aquest divendres en la segona sessió del debat d'investidura de Pedro Sánchez, Mariano Rajoy ha reiterat que el PP votarà no a la investidura de Pedro Sánchez amb l'argument que no volen que es destrueixi l'obra que han fet aquests quatre anys, i l'ha acusat de "sectarisme" per haver dit que qualsevol de les mesures de l'acord del PSOE-Ciutadans és millor que tot el programa del PP:

"Senyor candidat, la seva festa ha arribat al final, ha perdut les eleccions, ha perdut aquesta investidura, ha posat les institucions al servei dels seus interessos, i això també és corrupció. Ha tingut la seva oportunitat i l'ha malbaratat, i no ha estat capaç de presentar una alternativa, no bloquegi més la situació i deixi governar a qui ha tingut més suport que vostè."

Rajoy ha dit a Sánchez que la fórmula de govern que ha presentat no és el que Espanya necessita i és mereix. El seu programa només és un sortir del pas, ha afegit. Ha insistit en que el seu partit era la força més votada i que això ho entenia tothom. Espanya, ha afegit, necessita un govern fort, estable i coherent. Rajoy ha explicat que era impossible que Sánchez fos investit sense l'ajuda del PP o de Podem i, per tant, tot ha estat una farsa i un engany.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut