Material decomissat pels Mossos d'Esquadra

Quatre detinguts a l'Hospitalet de Llobregat per tràfic de marihuana

Els Mossos d'Esquadra han decomissat 6 quilos de droga, una pistola de fogueig i 12.000 euros en efectiu

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de marihuana al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat. Han detingut quatre persones i han decomissat més de 6 quilos de droga, una pistola de fogueig i 12.000 euros en efectiu.

Els detinguts movien la droga diàriament amb un transportista, amb la furgoneta de repartiment i uniforme d'empresa, per no aixecar sospites i evitar que la droga fos descoberta. 

 

La investigació es va iniciar a principis de maig, quan els agents van detectar un trànsit molt elevat de persones que accedien a un dels blocs del barri de les Planes-Florida, a l'Hospitalet. Els agents van identificar que una parella venia de forma habitual dosis de marihuana dins del seu domicili.

També van detectar com la droga era transportada durant les nits a un altre domicili per amagar-la i evitar que fos interceptada per la policia en un possible registre nocturn. Al matí la tornaven al bloc on es venia. 

El 21 d'agost, els Mossos d'Esquadra van efectuar tres registres als domicilis autoritzats pel Jutjat d'Instrucció 3 de l'Hospitalet de Llobregat. Allà, hi van trobar la droga i diners en efectiu.

 

Dosis de marihuana decomissades

 

Els quatre detinguts, amb edats entre els 23 i els 47 anys, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació segueix en curs, amb possibles noves detencions.

 

 

ARXIVAT A:
Drogues
Anar al contingut