Barcelona

Puyol diu que és Abidal qui els anima i reconeix que "el vestidor està tocat", però també "molt unit"

Just després que el Futbol Club Barcelona ha donat a conèixer que el defensa Éric Abidal serà sotmès a un trasplantament de fetge, donada l'evolució del seu procés hepàtic, ja han aparegut les primeres reaccions per part d'un dels seus companys. El primer ha estat el també defensa del Barça Carles Puyol. El jugador ha manifestat que "ha estat un cop dur, una sorpresa desagradable" que, segons han explicat, han sabut aquest mateix dijous abans de l'entrenament. "El més important és que Abidal es recuperi", ha afegit Puyol, que assegura: "És Abidal qui ens anima a nosaltres".

RedaccióActualitzat
Puyol ha explicat com el vestidor s'ha assabentat de la notícia: "Cinc minuts abans de l'entrenament, ens han reunit a tots i el míster ens ha donat la notícia. Després hem parlat amb Abidal i ell ens ha animat a nosaltres". El defensa blaugrana ha qualificat de "cop dur" la notícia d'aquesta nova intervenció, ha subratllat que "i coses molt més importants que el futbol, com és la salut" i s'ha mostrat convençut que l'internacional francès superarà aquest nou contratemps, "perquè és una persona superforta".

"Des d'aquí li enviem molta força. Estem al costat de l'Éric i de la seva família", ha subratllat Puyol sobre aquest assumpte, a la vegada que reconeixia que "el vestidor està tocat", però també "molt unit" per superar aquest tipus d'adversitats. Puyol ha expressat que "això encara ens farà més forts".

La malaltia d'Abidal ha monopolitzat gairebé tota la roda de premsa, encara que Carles Puyol ha parlat breument d'altres assumptes, com el sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions.
El central blaugrana ha dit no estar d'acord que aquesta Lliga de Campions sigui un duel entre Barça-Madrid: "Cap rival no serà fàcil. Tots els qui han arribat fins aquí és perquè s'ho han guanyat i un dia dolent contra qualsevol et pot deixar". Tampoc no ha volgut pronunciar-se sobre si prefereix creuar-se amb l'equip de José Mourinho en la pròxima eliminatòria o en una hipotètica final, perquè "el Reial Madrid és igual de difícil a un partit que a dos".

Finalment, Puyol s'ha mostrat partidari d'enterrar definitivament l'assumpte de la renovació de Guardiola i "respectar la seva decisió" de prendre's el temps que consideri necessari per decidir si segueix o no. "La temporada està en joc. Tots hem donat la nostra opinió i crec que no hem de parlar més del tema", ha conclòs el capità blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut