Barça

Thiago i Alexis repeteixen amb el grup i Abidal segueix al marge

Thiago Alcántara i el davanter Alexis Sánchez s'han entrenat, per segon dia consecutiu, al mateix ritme que els seus companys, mentre que el defensa Éric Abidal ha tornat a treballar al marge del grup. Posteriorment, el club ha fet un comunicat en què explicava que el francès serà sotmès a un trasplantament de fetge durant les pròximes setmanes. Amb l'única variació de l'escenari -la Ciutat Esportiva Joan Gamper pel Camp Nou-, el Barcelona ha tornat a exercitar-se com ho va fer ahir, dimecres, amb idèntics efectius i amb la ment posada en el partit de Lliga que disputarà davant el Sevilla al Sánchez Pizjuán dissabte que ve.

Actualitzat
Alexis i Thiago semblen haver deixat enrere les respectives lesions i tot apunta que seran en la convocatòria que el tècnic, Pep Guardiola, donarà demà per enfrontar-se al conjunt sevillà. Com ja va succeir a la sessió d'ahir, Guardiola ha comptat amb els jugadors del Barça B Marc Muniesa i Cristian Tello, per completar l'entrenament.

Està previst que la plantilla blaugrana torni a exercitar-se demà, divendres, a partir de les 11.00, a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Seguidament, el tècnic català compareixerà davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de dissabte contra el Sevilla.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut