Protesta al Raval en contra d'un desallotjament al carrer Bisbe Laguarda
Protesta al Raval en contra d'un desallotjament al carrer Bisbe Laguarda

Protestes al Raval en contra d'un desallotjament exprés

Els Mossos d'Esquadra neguen que s'hagi fet cap desnonament al carrer Bisbe Laguarda

Actualitzat

Fortes protestes al centre de Barcelona, fins i tot amb un contenidor cremat, en contra del desallotjament exprés d'un habitatge al carrer Bisbe Laguarda, al barri del Raval.

Desenes de veïns s'han concentrat al voltant de l'immoble, on hi ha hagut alguns moments de tensió amb els Mossos d'Esquadra:

 

 

 

 

Versions contradictòries

Les versions sobre els fets que donen el moviment a favor del dret a l'habitatge i els Mossos d'Esquadra són força diferents. Els primers apunten que s'ha evitat el desnonament i ho han celebrat al carrer i a la xarxa:

 

 

 

Els Mossos d'Esquadra han negat haver dut a terme cap desnonament i asseguren que s'han limitat a desallotjar les persones que havien entrat  a l'habitatge. A més, remarquen que a l'immoble "no hi vivia ningú vulnerable"

 

 

Segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra, aquest dilluns al matí han tingut coneixement de l'ocupació de l'immoble perquè s'ha disparat l'alarma del pis. Una patrulla s'ha dirigit a l'habitatge i ha identificat una persona que era a l'interior del pis, denunciada per un delicte d'usurpació flagrant.

La patrulla no ha desallotjat la dona perquè, segons les fonts, hi havia algunes persones concentrades donant-li suport. A la tarda, després que el propietari interposés una denúncia per ocupació, la policia ha procedit al desallotjament, sense autorització judicial perquè en casos d'ocupació flagrant no és preceptiva.

 

 

ARXIVAT A:
Habitatge
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut