Presó sense fiança per als quatre joves d'Altsasu detinguts

Presó sense fiança per als quatre joves d'Altsasu detinguts

Presó sense fiança per als quatre joves d'Altsasu detinguts

Actualitzat

L'Audiència Nacional ha decretat l'ingrés immediat a presó i sense fiança per als quatre condemnats per la baralla en un bar d'Altsasu detinguts aquest dimarts. Jon Ander Cob, Julen Goikoetxea, Aratz Urraizola i Iñaki Abad, condemnats a penes d'entre 9 i 13 anys de presó, estaven en llibertat provisional, mentre que tres joves més, també condemnats, estan empresonats des de fa un any i mig.

 

 

En la vista curta de mesures cautelars d'aquest dimarts a la tarda, la secció primera de la sala penal ha pres aquesta decisió a instàncies de la Fiscalia, en considerar que hi ha risc de fuga. La fiscalia havia sol·licitat l'ingrés a presó immediat i sense fiança per als quatre condemnats que, fins avui, estaven en llibertat provisional.

L'única dels condemnats que està en llibertat és Ainara Urkijo, sentenciada a dos anys de presó. Els vuit joves d'Altsasu van ser condemnats per delictes d'atemptat a agents de l'autoritat, lesions, desordres públics i amenaces. Tots tenen previst recórrer la sentència.


 

TEMES:
Altsasu

NOTÍCIES RELACIONADES