Pla mitjà de l'alcaldessa de Canet de la Tallada, Dolors Guàrdia, assenyalant fins omn va pujar el cabal del Ter aquest dijous 23 de gener de 2…
Pla mitjà de l'alcaldessa de Canet de la Tallada, Dolors Guàrdia, assenyalant fins omn va pujar el cabal del Ter aquest dijous 23 de gener de 2020. (Horitzontal)

Preocupació entre els alcaldes del Baix Ter per la imminent crescuda del riu pel desembassament de Sau i Susqueda

ACN Verges.-Preocupació entre els alcaldes del Baix Ter per la imminent crescuda del riu, provocada pel desembassament dels pantans de Sau i Susqueda (Selva). La nit ja ha estat complicada en localitats del Baix Empordà i la Selva properes al Ter que han vist com el riu obligava a desallotjar centenars de veïns i demanar el confinament molts altres. El poble de Canet de la Tallada (Baix Empordà) ha estat un dels que ha patit els efectes del temporal. La seva alcaldessa, Dolors Guàrdia, explica que han hagut de desallotjar tot el municipi, ja que el cabal va produir un esvoranc a la mota que es va haver de reparar d'urgència. Qui també està en alerta són els alcaldes de l'Alt Empordà per una nova crescuda del Fluvià, que aquest dimecres va inundar poblacions com l'Armentera.

Anar al contingut