Sanitat ja va alertat que els beneficis de la polsera no estaven demostrats científicament.
Sanitat ja va alertat que els beneficis de la polsera no estaven demostrats científicament.
Sidney

Power Balance reconeix que les "polseres miracle" no funcionen

Millorar la força, l'equilibri i la flexibilitat. Aquests eren els efectes que suposadament experimentaven les persones que duien les polseres Power Balance, també conegudes com a "polseres miracle". El Ministeri de Sanitat va alertar els consumidors que aquest producte incomplia la normativa perquè publicitava beneficis per a la salut que no havien estat demostrats científicament. La pròpia empresa ha admès en un comunicat que no hi ha proves que corroborin els efectes amb els quals es promocionaven les polseres. Per això, retornarà els diners als clients que així ho reclamin.

Actualitzat
Una cinta de silicona amb un holograma que regulava i optimitzava l'energia del cos i permetia millorar la concentració, la resistència, la flexibilitat i l'equilibri. Esportistes d'elit i personalitats influents de tots els àmbits les van convertir en un producte de moda i milions de persones les van comprar.

Davant d'aquesta popularitat, el Ministeri de Sanitat va advertir que les polseres incomplien la normativa ja que anunciaven beneficis per a la salut que no s'havien demostrat.

Ara, els mateixos creadors rectifiquen i admeten que no poden defensar les qualitats de les polseres perquè no en tenen evidència científica. La companyia així ho ha reconegut en un comunicat penjat al web de Power Balance a Austràlia. L'empresa afirma que han incorregut en una conducta enganyosa i, per tant, contrària a la llei comercial australiana.

Per aquest motiu, Power Balance es compromet a retornar els diners als clients que se sentin enganyats o defraudats i els demana disculpes. Això, però, només afecta Austràlia, que és on s'ha fet el comunicat en virtut d'un acord entre l'empresa i la Comissió Australiana de Competència i Consum.
Anar al contingut