Portes obertes al Parlament en la Diada del 2015 (Parlament)
Portes obertes al Parlament en la Diada del 2015 (Parlament)
Barcelona

Portes obertes al Parlament i al Palau de la Generalitat per la Diada

RedaccióActualitzat

El Parlament fa jornada de portes obertes coincidint amb la Diada. Els ciutadans que ho vulguin podran visitar les dependències del palau del Parlament, al parc de la Ciutadella, de les 10 del matí a les 7 de la tarda.

Es pot visitar l'hemicicle, els diferents salons, el despatx presidencial, l'auditori, les sales de comissions i la sala de premsa.

A la planta baixa es podran contemplar diverses obres de Josep Guinovart, així com quadres i escultures que formen part del fons artístic del Parlament.

Durant tot el recorregut, els visitants trobaran panells informatius i podran accedir a la informació a través de codis QR.

Aquest Onze de Setembre també hi ha jornada de portes obertes al Palau de la Generalitat, des de dos quarts d'onze del matí fins a dos quarts de set de la tarda.

Més de 51.000 visitants

Durant la Diada del 2015, 7.748 persones van gaudir de la jornada de portes obertes, però el Parlament es pot visitar, amb prèvia reserva, tot l'any, a través del web del Parlament. 

Des de l'Onze de Setembre de l'any passat, un total de 51.168 persones han visitat la cambra, la majoria escolars de Primària i Secundària i universitaris, però també altres grups i visites individuals.

Anar al contingut