Sant Joan Despí

Pare Manel: "Viure el celibat no és normal"

El pare Manel considera que el celibat no és normal i es mostra convençut que el catolicisme arribarà a permetre el casament de mossens i monges. No obstant, ha indicat que l'Església hi hauria d'arribar per la convicció que la sexualitat és un fet natural i bo i no empès per la necessitat a causa de la manca de vocacions. En declaracions a "Els matins" de TV3, el pare Manel també ha reconegut que hi ha una manca de diàleg a l'Església catòlica i "més uniformitat que unitat" i després d'explicar que va arribar al cristianisme per veure-hi una experiència llibertària ha afirmat que "jo admiro molt l'islam. Cada vegada m'agrada més, a mesura que el vaig coneixent".

Actualitzat
El pare Manel ha reconegut que van acordar amb l'arquebisbat que mantindria silenci sobre l'episodi que va viure arran de la publicació del llibre "Pare Manel més a prop de la terra que del cel", i que el cardenal Martínez Sistach va tenir un paper clau en la resolució favorable de la investigació sobre la seva possible excomunió.

Manel Pousa, més conegut com el pare Manel, oferirà al teatre Victòria de Barcelona el pròxim dilluns dia 6 la quinzena edició de l'acte "Guanya't el cel amb el pare Manel".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut