Un dels escorcolls de l'operació en una finca de Cabrils, al Maresme (CCMA)

Disset detinguts en sis comarques catalanes per distribuir marihuana a Europa

L'operació dels Mossos ha fet 13 escorcolls en 12 municipis contra una organització que distribuïa la droga per missatgeria i amb vehicles propis

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut 17 persones en l'operació desplegada aquest dimarts contra una organització criminal dedicada al tràfic internacional de marihuana.

Des de plantacions situades a Catalunya, l'organització distribuia la droga al centre i nord d'Europa a través de missatgeria i amb vehicles pròpis.

La policia ha desplegat un operatiu des de quarts de cinc del matí en sis comarques: el Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Maresme, el Garraf, el Baix Llobregat i el Bages, on s'han fet tretze entrades i escorcolls.

Concretament s'han fet registresen 12 municipis: de Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Argentona, Cabrils, Vallrromanes, les Franqueses de Vallès -on agents de la policia catalana ha entrat en dos punts-, Granollers, Sant Fost de Campsentelles, Santa Perpètua de Moguda, Abrera, Sitges i Sant Vicenç de Castellet.

Un dels registres s'ha fet en una casa de la urbanització Can Tolrà, de Cabrils, al Maresme, on s'han detingut dues persones després de trobar una plantació de marihuana a la finca.

La casa de Cabrils on els Mossos han detingut dues persones (CCMA)

També ha calgut la col·laboració dels Bombers per obrir una caixa forta. En l'escorcoll s'han decomissat diverses plantes de marihuana.

 

Els Mossos han intervingut la marihuana trobada a la casa de Cabrils (CCMA)
ARXIVAT A:
DroguesMossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut