Birmingham

Noves anàlisis revelen que Madeleine era sedada regularment amb pastilles

A poc a poc, es van descobrint nous detalls sobre la investigació de la desaparició de la nena britànica Madeleine McCann. Mentre els pares estan invertint esforços per demostrar la seva innocència, el Servei de Medicina Forense de Birmingham ha descobert que la petita era sedada de forma habitual amb pastilles. Els experts han arribat a aquesta conclusió després de les anàlisis que han fet de les restes de sang i altres substàncies pertanyents a Madeleine. Aquests resultats confirmarien la possibilitat que la nena hagués mort a causa d'una dosi de somnífers.

Actualitzat

En vista d'aquests nous indicis, la policia portuguesa ha demanat viatjar al Regne Unit per treballar amb els seus homòlegs britànics i aclarir definitivament el cas.

D'aquesta manera es complica una mica més la situació de Gerry i Kate McCann, que ja han començat a contractar els millors advocats per a la seva defensa. Precisament, el propietari de Virgin, el multimilionari Richard Branson, ha anunciat que aportarà uns 150.000 euros a la família per ajudar a la seva defensa legal.

Possible sobredosi

El Servei de Medicina Forense de Birmingham, al centre d'Anglaterra, ha descobert després de fer noves anàlisis a petició de la policia portuguesa que Madeleine McCann era sedada regularment amb pastilles, fet que confirmaria la possibilitat de que la menor hagués mort per una sobredosi de somnífers.

Ara, la intenció dels agents portuguesos és viatjar a la ciutat de Leicester, on es troben els pares de la menor, i poder treballar així amb els homòlegs britànics que investiguen la parella i tornar a interrogar els testimonis importants del cas, com amics o familiars dels McCann.

Després d'aquest descobriment, la innocència dels pares de Madeleine està en dubte. El matrimoni s'ha refugiat al seu país després d'haver estat declarats sospitosos formals.

Anar al contingut