Nova mobilització dels taxistes contra els taxis pirates a l'aeroport del Prat

Els taxistes han parat durant dues hores i s'han manifestat a la terminal per reclamar més mà dura per part de l'aeroport i el govern

RedaccióActualitzat

Nova protesta dels taxistes, aquest matí, a la T1 de l'aeroport del Prat. Denuncien els taxis il·legals que ofereixen els seus serveis sense llicència. Els taxistes asseguren que perden uns 800 clients diaris per aquesta mala praxi. És per això que exigeixen a Aena i a la direcció de l'aeroport que incrementin la vigilància per evitar la presència d'aquests conductors i que posin senyals més visibles que indiquin als usuaris les parades dels taxis legals.

Els taxistes, que dimecres es reuneixen amb la direcció de l'aeroport, han bloquejat durant un parell d'hores la zona d'arribades de la terminal T-1. En l'assemblea celebrada al vestíbul de la terminal han votat a favor de desconvocar la marxa lenta programada per dimecres entre les dues terminals de l'aeròdrom, després de confirmar-se la reunió entre els responsables d'Élite Taxi i Anget amb la directora de la infraestructura, Sonia Corrochano, com a "mostra de bona voluntat".

El portaveu d'Élite Taxi, Tito Álvarez, ha justificat la decisió "per evitar molèsties als usuaris i viatgers", i ha avisat que si Aena no accepta les seves demandes, en les seves paraules, aturaran l'aeroport.

Assemblea al vestíbul de la Terminal 1 (CCMA)

Uns 450 taxis han arribat agrupats i xiulant a la zona d'espera per recollir viatgers de la T1 i han deixat els cotxes aparcats a quatre dels cinc carrils, deixant-ne un de lliure per a emergències.

Les mobilitzacions han estat convocades per Élite Taxi i Anget per combatre la presència d'aquests conductors que capten viatgers de manera il·legal. Durant 20 dies han expulsat una cinquantena de conductors il·legals que, segons els taxistes, els generen unes pèrdues diàries de 30 mil euros, equivalents a uns 600 serveis que deixen de fer

Dijous faran una assemblea al "hall" de la T1 per decidir noves mobilitzacions, que poden incloure marxes lentes per Barcelona.

ARXIVAT A:
Taxis
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut