Amb la nova app, els Mossos volen facilitar la proximitat amb la ciutadania (CCMA)

Nova app dels Mossos per rebre avisos, localitzar la comissaria més propera i demanar cita

També incorpora el WhatsApp de Violència Masclista i el telèfon d'emergències 112, i permet consultar els objectes robats recuperats en operacions policials

Els Mossos d'Esquadra estrenen aplicació, aquest dilluns, per obrir "un nou camí" en el model de proximitat policial, amb la voluntat de "generar nous vincles més àgils, ràpids, i eficaços" policia de la Generalitat i la ciutadania.

Més endavant, està previst que permeti tramitar denúncies.

Ara per ara, la nova app permet rebre notificacions dels Mossos, agrupades en temàtiques que l'usuari pot activar, com avisos de seguretat, falsos rumors i estafes o consells de seguretat.

Els Mossos poden fer arribar alertes de seguretat(CCMA)

Les alertes de seguretat s'emetran sobre situacions que es considerin "excepcionals" i que tinguin "un abast extraordinari", com atemptats, incidents rellevants que afectin la seguretat ciutadana o grans emergències.

La nova app, a més, incorpora el número d'emergències 112 per facilitar-ne l'activació per part els usuaris.

La nova app ofereix informacions i serveis a la ciutadania (CCMA)

Entre els serveis i les informacions que ofereix hi ha localitzar la comissaria més pròxima i saber la manera d'arribar-hi a peu, en transport públic i en cotxe. 

També demanar cita i reclamar objectes robats recuperats pels Mossos en operacions policials, que seran exposats com ja es fa ara en una web.

L'app permet contactar amb els Mossos per comunicar casos de violència masclista o d'odi i discriminació(CCMA)

La nova app permetrà accedir al WhatsApp de Violència Masclista i a la bústia confidencial per denunciar delictes d'odi i discriminació o qüestions relacionades amb terrorisme. 

Oferirà, a més, consells de seguretat, un apartat d'agraïments i queixes, accés a les xarxes socials dels Mossos.

També les notícies generades pels Mossos, i informació sobre l'accés al cos, per a les persones interessades a ingressar a la policia catalana.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut