Nous retrobaments de sèries i pel·lícules que van triomfar fa més de 20 anys

"La boda del meu millor amic", "Aquellos maravillosos años" i "Quatre bodes i un funeral", les últimes a sumar-s'hi

RedaccióActualitzat

Els retrobaments de les actrius i els actors de sèries i pel·lícules que van ser grans èxits fa més de dues o tres dècades fa temps que són tendència. Revistes i programes de televisió en treuen rèdit i aconsegueixen molts seguidors. "Friends", "Retorn al futur", "Grease" o "Breaking Bad" són alguns dels que ja ho han fet els darrers anys.

Ara s'hi han sumat els repartiments de "La boda del meu millor amic", "Aquellos maravillosos años" i "Quatre bodes i un funeral", que s'han reunit per recordar anècdotes del que van ser grans èxits fa més de 20 anys.

"La boda del meu millor amic"

Julia Roberts, Cameron Diaz, Rupert Everett y Dermot Mulroney es retroben, 22 anys després d'haver fet "La boda del meu millor amic", per un especial de la revista Entertainment Weekly sobre comèdies romàntiques.

Els quatre actors parlen sobre el que ha suposat per a ells formar part del càsting i expliquen anècdotes del rodatge.

 

Julia Roberts, guanyadora d'un Oscar per "Erin Brockovich", explica que quan va llegir el guió va pensar que era "realment intel·ligent i divertit", i diu que la seva escena preferida és quan demana al personatge de Dermot Mulroney que l'esculli a ella davant del que interpreta Cameron Diaz.

 

Cameron Diaz explica que el moment en què va haver de cantar al karaoke va ser aterridor per a ella i que el que volia era sortir corrent.

La pel·lícula es va estrenar el 20 de juny de 1997 i va recaptar 127 milions de dòlars.

 

"Aquellos maravillosos años"

26 anys després de l'èxit de la sèrie, els protagonistes, Fred Savage, Josh Saviano y Danica McKellar s'han retrobat en un esmorzar que han fet públic a través de Twitter.

 

"Quatre bodes i un funeral"

I continua la nostàlgia amb la reunió dels protagonistes d'aquesta pel·lícula, que es va estrenar fa 26 anys. Andie MacDowell, Hugh Grant, Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Sophie Thompson, John Hannah, Anna Chancellor, David Haig i James Fleet s'han trobat per fer-ne una seqüela.

 

Un curtmetratge titulat "One Red Nose Day and a Wedding", que es presentarà el 23 de maig amb motiu de la programació especial que fa la cadena de televisió nord-americana NBC contra la pobresa infantil.

ARXIVAT A:
CinemaTelevisió
Anar al contingut