Manila

Neix a les Filipines un nadó amb dos caps i tres peus

La naturalesa humana no deixa de sorprendre'ns. A les Filipines ha nascut un nadó amb dos caps i tres extremitats inferiors. La petita, que va pesar quatre quilos en néixer, es troba en bon estat de salut. Té un cor i un estómac, però el seu anus és anormal i, just de sota, en surt un tercer peu de dimensions molt inferiors als altres dos. Dels dos caps n'hi ha un que té un llavi leporí. Els metges que han atès el part apunten que es podria tractar d'un cas estrany de siameses i atribueixen les deformitats a causes genètiques o als medicaments presos durant la gestació. Els pares s'han negat a fer entrevistes i asseguren que no volen que es faci un espectacle de les deformitats físiques de la seva filla.

Actualitzat
La mare, de 27 anys, havia de donar a llum per cesària el que es pensava que eren dos bessons en un petit hospital local. En adonar-se de les característiques del part, però, es va ordenar el trasllat a l'hospital Regional de Visayas Oriental, que disposa d’equips més moderns. La petita ha nascut sana, però amb dos caps i tres peus.

Aquest no és un cas únic de naixement d'una criatura amb més d'una part del cos repetida al país. Fa quinze anys va néixer una altra nena amb quatre ulls, dos nassos i dues boques, tot plegat en un sol cos, coll i cap.
Anar al contingut