Barcelona

Nadales per a tots els gustos

De la rumba al jazz, el soul, el rock o el punk, passant per l'humor: tot s'hi val per felicitar i celebrar les festes. Propostes per a tots els gustos lluny del folklore però sense perdre del tot l'esperit tradicional, fins i tot amb un homenatge als grans mestres del cinema.

RedaccióActualitzat

Per començar un homenatge al Nadal des del món del cinema. Amb el vídeo "The auteurs of Christmas", la productora canadenca Fourgrounds Media ret homenatge en clau d'humor a alguns dels grans directors del cinema contemporani. ¿Com seria el Nadal explicat per Woody Allen, Lars von Trier, Stanley Kubrick o Martin Scorsese?

Nadales per a tots els gustos

L'humor dels Mali Vanili també s'ha volgut vestir de festa. A ritme de la tradicional "Let it snow", el duet reivindica un "Let us vote" en la seva particular versió del tema.

De la mà de la rumba, el Landry, juntament amb la seva quadrilla, presenta una animada versió de les nadales més tradicionals en un disc especialment dirigit als menuts de la casa, que el podran sentir mentre miren lletres, il·lustracions i poemes de Nadal.

Cris Juanico també s'ha endut el repertori nadalenc d'aquí i d'arreu del planeta lluny del folklorisme. "Un món de nadales" és disc i també gira, amb "desembres congelats", "santes nits" i "fum, fum, fums", però en format trio i acariciant el jazz.

I tornen les "Altres cançons de Nadal", en el seu cinquè lliurament i amb un cor format per Blaumut, Els Catarres, Elena Gadel, Cesk Freixas i molts d'altres, que també recuperen aquest "Quan somrius", de Josep Thió.

Arreu del món hi falten novetats amb el Nadal en portada. Com Mary J. Blidge, amb el soul, els sons i els videoclips més clàssics d'aquesta època de l'any.

La banda nord-americana The Killers tampoc podia faltar. Per setè Nadal consecutiu, aporten un nou "Christmas in L. A.", amb l'actor Owen Wilson protagonitzant-ne el videoclip.

Per acabar, Bad Religion --d'eloqüent nom laic i amb un estil de nadala de fons i forma ben diferent-- dedica cançó a un Pare Noel que arriba amb el trineu ple de potents guitarres i un toc punkie.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut