Tenis

Nadal elimina Almagro en tres sets (7-5, 6-4 i 6-4) i es classifica per als vuitens de final de l'US Open

Rafa Nadal i Juan Carlos Ferrero ja són a vuitens de final de l'US Open. El tenista manacorí s'ha desfet de Nicolás Almagro per la via ràpida, i en només tres sets (7-5, 6-4 i 6-4) ha segellat la seva classificació, tot i que arrossega problemes abdominals que afecten el seu joc. El d'Ontinyent, per la seva part, ha aprofitat l'abandonament de Gilles Simon per unes molèsties al genoll per passar ronda quan dominava per 1-6, 6-4, 7-6 i 1-0. Nadal s'enfrontarà ara amb el francès Gael Monfils, mentre que Ferrero jugarà contra l'argentí Juan Martín del Potro.

Actualitzat
Nadal i Ferrero se sumen així a Robredo i Verdasco, que ja s'havien classificat amb anterioritat per als vuitens de final del torneig nord-americà.

Simon es trenca


Juan Carlos Ferrero ha començat perdent, però, com ja va passar davant Philipp Petzschner, el d'Ontinyent ha tornat a salvar un partit per passar ronda en l'US Open. L'espanyol s'ha classificat per als vuitens de final del torneig nord-americà en aprofitar l'abandonament de Gilles Simon quan dominava per 1-6, 6-4, 7-6 i 1-0. Malgrat perdre el primer set, Ferrero ha remuntat en les dues següents mànegues, fins que els problemes al genoll del francès han acabat abans d'hora amb el partit.

El llast físic de Nadal


Rafa Nadal ha accedit als vuitens de final, però ho ha fet hipotecat per uns problemes abdominals que el condicionen negativament. Malgrat tot, aquestes molèsties no han estat suficients per suposar el seu comiat de l'US Open, ja que el manacorí ha deixat enrere el dolor per vèncer Almagro per la via ràpida.

El murcià, que ha comès moltíssims errors no forçats, ha vist com la igualtat que es va veure en el primer set es convertia en un clar domini del balear. Després d'imposar-se per un ajustat 7-5, Nadal no ha desaprofitat els regals del seu rival i, tot i jugar molt castigat físicament, ha acabat anotant-se els dos següents sets per un doble 6-4.
Anar al contingut