Autopista AP-7 a l'Aldea, Baix Ebre
Autopista AP-7 a l'Aldea, Baix Ebre

Moren dues persones atropellades a Sant Fruitós de Bages i a l'Aldea

Un home de 39 anys de Manresa i un de 41 d'Amposta han mort aquesta matinada atropellats en carreteres catalanes

RedaccióActualitzat

Dues persones han mort atropellades aquesta matinada en carreteres catalanes. Un dels atropellaments mortals s'ha registrat a la C-16, a Sant Fruitós de Bages, i l'altre ha passat a l'AP-7 a l'Aldea, al Baix Ebre.

Amb aquestes ja són 180 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a les carreteres de Catalunya, un 20% més que el 2017. En concret, aquest any hi ha hagut un increment alarmant dels atropellaments mortals, en total 15, 11 més que el 2017.

 


Pel que fa a l'afectació viària, la via C-16 ha estat tallada en ambdós sentits fins les 04.48, quan s'ha obert en sentit nord, mentre que en sentit sud només hi havia un carril obert. La circulació s'ha normalitzat a les 06.52. Pel que fa a l'afectació viària, s'ha tallat un carril de l'AP-7 en sentit sud, i la circulació s'ha normalitzat a les 10.00.

 

Notícia relacionada: Increment alarmant dels atropellaments mortals a les carreteres catalanes

 

La matinada d'aquest dissabte també hi ha hagut un xoc entre un camió i una furgoneta a la C-32, al terme municipal de Mataró, que ha provicat nou ferits, un d'ells greus, segons el SEM.

L'accident ha provocat que la furgoneta bolqués a la via al punt quilomètric 102 i hi ha 2 carrils tallats en direcció Barcelona. Els ocupants del vehicle i el conductor del camió han estat traslladats a diversos hospitals, i el més greu, de 30 anys, és a la Vall d'Hebron amb una lesió medul·lar.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut