El cotxe implicat en l'accident mortal de l'N-2 a Sant Andreu de Llavaneres, en què ha mort una noia de 19 anys (ACN)
El cotxe implicat en l'accident mortal de l'N-2 a Sant Andreu de Llavaneres, en què ha mort una noia de 19 anys (ACN)
Sant Andreu de Llavaneres

Mor una noia de 19 anys en un accident de trànsit a Sant Andreu de Llavaneres

El conductor del vehicle amb el qual ha xocat la motocicleta en què anava la víctima ha fugit i després ha estat detingut pels Mossos

RedaccióActualitzat

Una jove de 19 anys ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a l'N-2 a Sant Andreu de Llavaneres. La noia anava de passatgera en una motocicleta que ha impactat contra un vehicle.

L'avís del sinistre s'ha rebut a dos quarts de quatre de la matinada. El xoc entre el turisme i la motocicleta ha estat al quilòmetre 652 de l'N-2, a tocar de les instal·lacions de Port Balís.

A conseqüència de l'impacte ha mort una de les ocupants de la motocicleta, i l'altra, la conductora, ha quedat ferida greu i ha estat traslladada a l'Hospital de Can Ruti.

El conductor del vehicle implicat en l'accident, un noi de 23 anys, ha fugit del lloc dels fets però hi ha deixat el cotxe. Gràcies a això, els Mossos l'han pogut identificar i detenir amb rapidesa. Se l'acusa d'un delicte d'homicidi per imprudència greu i per abandonament del lloc de l'accident.

La incidència ha fet activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Amb aquesta ja són 162 les víctimes mortals en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut