Immoble al carrer del Carme de Sant Joan de Vilatorrada on hi ha hagut l'incendi
Una persona ha mort i tres més han resultat ferides en l'incendi de Sant Joan de Vilatorrada
Sant Joan de Vilatorrada

Mor una dona en un incendi en una casa de Sant Joan de Vilatorrada

Tres persones més, entre les quals una menor, han resultat ferides en el foc i han estat traslladades a l'hospital i el CUAP de Manresa

AgènciesActualitzat

Una dona ha mort aquest dilluns en un incendi en un immoble de dues plantes a Sant Joan de Vilatorrada. Els Bombers han rebut l'avís d'un foc al carrer del Carme del municipi quan passaven pocs minuts d'un quart de dotze.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc dotacions terrestres dels Bombers, que han localitzat el cadàver de la víctima, d'edat avançada, a la primera planta. A la segona, hi havia tres persones, que han resultat ferides i les han atès efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Es tracta d'un home gran ferit menys greu per inhalació de fum i cremades, evacuat a l'Hospital de Manresa. Els altres dos ferits són una menor i un home adult, ferits lleus, traslladats al CUAP de Manresa.

 

 

El foc s'ha considerat controlat quan faltaven pocs minuts per tres quarts de 12 i extingit poc abans d'un quart d'una.

Segons els Bombers, ha afectat una zona d'uns 10 metres quadrats a la primera planta de l'habitatge.

A banda dels Bombers, fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres ambulàncies del SEM i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials. Per ara, es desconeix l'origen de l'incendi.

 

El foc ha afectat uns 10 metres quadrats de la primera planta de l'habitatge
El foc ha afectat uns 10 metres quadrats de la primera planta de l'habitatge

 

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut