Cornellà de Terri

Mor una dona de 68 anys en un xoc amb una furgoneta a Cornellà del Terri

Els Bombers van haver d'excarcerar la conductora del vehicle a la C-66, i la van traslladar en estat crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona

Redacció/ACNActualitzat

Una dona de 68 anys veïna de Banyoles ha mort aquest dilluns a conseqüència del xoc frontal del turisme que conduïa amb una furgoneta a la C-66 a Cornellà de Terri (Pla de l'Estany). 

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident, localitzat al punt quilomètric 43, cap a un quart de sis de la tarda. Un dels dos vehicles sinistrats va envair el carril contrari per causes que encara s'estan investigant. Un tercer vehicle, a més, va acabar topant amb els altres dos.

Els Bombers van haver d'excarcerar la conductora del turisme, que, amb un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va ser traslladada en estat crític​ a l'hospital Josep Trueta, on ha mort aquesta nit.

En el mateix incident, van resultar ferides de menor consideració quatre persones que també van ser ateses a l'hospital gironí. L'aparatós accident va portar a la intervenció de cinc patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers i cinc unitats més del SEM.

A causa de l'accident, els Mossos van tallar la C-66 a l'altura de Cornellà de Terri en els dos sentits de la marxa. La via va estar tancada fins a un quart de nou del vespre.

Amb aquesta víctima, ja són 79 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'EsquadraBombers
Anar al contingut