Els Mossos han tallat la carretera en tots dos sentits a causa de l'accident, tot i que ja s'ha normalitzat la circulació
Els Mossos han tallat la carretera en tots dos sentits a causa de l'accident, tot i que ja s'ha normalitzat la circulació (3cat)
La Seu d'Urgell

Mor un conductor en un xoc frontal entre dos camions a l'N-260, a la Seu d'Urgell

Un dels camions ha bolcat i el conductor ha mort, mentre que l'altre camioner ha quedat atrapat al vehicle

RedaccióActualitzat

Un conductor ha mort aquest dimecres en un xoc frontal entre dos camions a la carretera N-260, a l'altura de la Seu d'Urgell.

El sinistre, les causes del qual s'estan investigant, ha tingut lloc al punt quilomètric 225,5 de la carretera N-260 poc després de les vuit del matí, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

En l'incident, un dels camions ha bolcat i el conductor, de 21 anys, ha mort, mentre que l'altre camioner ha quedat atrapat al vehicle i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat.

A causa de l'accident, s'ha tallat la carretera en tots dos sentits i s'han ocasionat retencions de fins a mig quilòmetre, tot i que a hores d'ara ja s'ha normalitzat la circulació.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Amb aquesta víctima, ja són 147 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals de Trànsit.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut