Mary Mara en la pel·lícula de ciència-ficció "K-pax"
Mary Mara en la pel·lícula de ciència-ficció "K-pax"

Mor ofegada en un riu Mary Mara, actriu de sèries com "Urgencias" o "Ley y orden"

Les autoritats policials no han trobat indicis de violència i consideren que l'actriu nord-americana podria haver mort mentre nedava

L'actriu Mary Mara, coneguda per sèries com "Urgencias" o "Ley y orden", ha mort als 61 anys.

Segons apunten les primeres indagacions que han compartit fonts policials, Mary T. Mara hauria mort ofegada mentre nedava al riu Saint Lawrence, a la petita població de Cape Vincent, al comtat de Jefferson. L'actriu estava passant uns dies de vacances a casa d'estiueig de la seva germana, segons expliquen representants de la família.

A les 8.10 del matí de diumenge, hora local, la policia de l'Estat de Nova York va rebre una trucada que alertava sobre un possible ofegament. Un cop arribats la policia, els bombers i l'ambulància, van descobrir el cos de la víctima, que va ser identificada.

El cos de Mary Mara no presentava signes de violència i ha estat traslladat a l'oficina del forense del comtat de Jefferson per fer-li l'autòpsia. Les autoritats policials indiquen que la investigació continua oberta.


Llarga carrera, sobretot en televisió

Amb una llarga carrera al cinema de més de 30 anys, però especialment en televisió, Mary Mara era coneguda pel seu paper de Loretta a "Urgencias", però també van ser molt populars els seus rols a "Ray Donovan" i "Ley y orden".

Mara també va tenir papers en populars sèries com "Dexter", "Star Trek: Enterprise", "El ala oeste de la Casa Blanca", "Ally McBeal" o la seva intervenció en dos capítols a "Perdidos".

Una de les reaccions amb més repercussió per la mort de Mary Mara ha estat la del seu col·lega, l'actor, director i escriptor Jon Lindstrom:

Pel que fa al cinema, van ser especialment celebrats els rols a "Elixir d'amor número 9", juntament amb Sandra Bullock, "El rei del dissabte a la nit", amb Billy Cristal, i "Una acción civil", on va compartir cartell amb John Travolta.

El seu darrer crèdit va ser a la pel·lícula "Break Even", del 2020, ja que després va decidir deixar la carrera interpretativa i retirar-se a la ciutat de Syracuse, al nord de l'estat de Nova York.

 

 

ARXIVAT A:
CulturaCinema
Anar al contingut