Samuel Little, que ha confessat haver mort 90 dones, aquest dilluns, durant un trasllat als jutjats
Samuel Little, que ha confessat haver mort 90 dones, aquest dilluns, durant un trasllat als jutjats
Los Ángeles

Mor l'assassí en sèrie més sanguinari dels Estats Units, autor del crim de 93 dones

Samuel Little complia cadena perpètua per l'assassinat només de 3 dones perquè la majoria dels seus crims van passar desapercebuts

RedaccióActualitzat
Ha mort en un hospital de Califòrnia el principal assassí dels Estat Units, Samuel Little, de 80 anys. Complia cadena perpètua per haver matat tres dones, tot i que anys després va confessar haver-ne assassinat 93. La policia va verificar fins a 50 víctimes.

El seu nom real era Samuel McDowell, però es va fer conegut com a Samuel Little. Se'l considera l'assassí més sanguinari dels Estats Units, després d'actuar a 14 estats durant dècades, des del 1970 fins al 2005.

Fa dos anys va confessar la llista completa dels seus crims, que l'FBI va investigar i va poder acreditar en una cinquantena de casos gràcies als detalls que va donar el mateix assassí. En 8 crims, les restes d'ADN van confirmar la implicació de Little. La majoria de les seves víctimes eren dones pobres o amb addicions.
 

L'FBI demana ajuda per identificar les víctimes del principal assassí en sèrie dels EUA
Dibuixos de les víctimes, segons la descripció de Samuel Little (FBI)

 

El Departament de Correccions i Rehabilitació de Califòrnia, que ha informat de la seva mort, no n'ha detallat els motius, però sí que no s'han trobat senyals de mort violenta. El cert és que Samuel Little patia diverses afeccions, entre les quals diabetis i problemes cardíacs.  

Des del 2014, Samuel Little complia condemna a la presó del comtat de Los Angeles.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaJudicialEstats Units
Anar al contingut