Fogars de la Selva

Un accident mortal obliga a tallar l'AP-7 durant 11 hores i provoca cues quilomètriques

L'autopista també està tallada a Vila-seca en direcció a Barcelona i un altre accident ha obligat a tallar la C-16, ara ja reoberta

RedaccióActualitzat

Un camió bolcat a Fogars de la Selva, a l'AP-7, hi ha provocat cues quilomètriques. Durant més d'11 hores la via ha estat tallada.

Quatre minuts després de dos quarts de set del matí d'aquest dilluns, els Mossos d'Esquadra han rebut un avís per un accident a l'autopista AP-7, a l'alçada de Fogars de la Selva, a la comarca de la Selva. Un camió ha bolcat i el conductor ha mort.

La policia investiga les causes de l'accident, en què s'han activat tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, l'helicòpter medicalitzat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El sinistre ha obligat a tallar l'autopista en sentit Girona i es desvia el trànsit cap a la C-35 per la sortida de Sant Celoni. Això causa retencions a totes dues vies. A l'AP-7 s'han arribat a acumular 21 quilòmetres de cua en sentit nord.

Cap a tres quarts de sis de la tarda han pogut retirar el camió, la via ha quedat reoberta al trànsit i s'espera que la situació es normalitzi a mesura que passin les hores.


Més accidents a l'AP-7

Dos accidents més han complicat la circulació a l'AP-7 aquest dilluns. A Vila-seca, l'autopista ha estat tallada durant bona part del dia en direcció a Barcelona per un camió incendiat.

I a Martorell, un accident per encalç amb sis turismes implicats ha complicat el matí. S'hi han arribat a acumular 7,5 quilòmetres de cua.

Un altre accident ha obligat a tallar la C-16 a Berga en tots dos sentits, però al migdia s'hi ha reobert la circulació. Hi queden uns quatre quilòmetres de cua en sentit nord. 

Des de principis d'aquest 2022 ja han mort 103 persones en accident de trànsit a les carreteres de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut