María Teresa Campos ha mort als 82 anys a Madrid (Europa Press)

Mor als 82 anys María Teresa Campos, periodista, locutora i presentadora de televisió

María Teresa Campos va ingressar aquest diumenge a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid per una insuficiència respiratòria

RedaccióActualitzat

María Teresa Campos, periodista, locutora i presentadora de televisió, ha mort als 82 anys després de tenir una insuficiència respiratòria aguda.

Aquest mateix diumenge va ser ingressada a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz en estat molt greu. La seva filla petita, Carmen Borrego, va explicar que se li estaven fent proves per determinar exactament quin era el pronòstic.

No és la primera vegada que ha tingut un problema de salut. L'any 2008 li van diagnosticar un càncer de coll, del qual es va recuperar completament.

El maig del 2017 va tenir un ictus que li va afectar la visió i va haver d'estar ingressada una setmana. Nou mesos després, va haver de ser intervinguda quirúrgicament d'un quadre de suboclusió intestinal.

Quatre anys més tard, el 2021, va tornar breument a l'activitat professional amb el programa d'entrevistes "La Campos Móvil" a Telecinco.

Recentment, la seva família havia expressat preocupació pel seu estat de salut.

María Teresa Campos durant el lliurament dels XXXVI Premis Andalusia de Periodisme l'any 2022 (Europa Press)


Mítica presentadora amb dos Premis Ondas

Nascuda l'any 1941 a Tetuan, al Marroc, María Teresa Campos va estudiar Filosofia i Lletres a la Universitat de Màlaga. Posteriorment, es va especialitzar en programes d'entrevistes i magazins informatius i de divulgació, amb una extensa trajectòria en mitjans de comunicació audiovisuals, i va esdevenir una de les cares més mítiques de la televisió.

L'any 1980 va ser nomenada directora d'informatius a Andalusia de Radiocadena Espanyola (RCE), feina amb la qual va obtenir el seu primer Premi Ondas el mateix any. 22 anys després, el 2002, en va rebre un altre per la millor labor professional.

El seu darrer treball a la televisió va ser l'any 2021, quan va presentar "La Campos Móvil", un espai d'entrevistes que va ser cancel·lat després d'una sola emissió a Telecinco.

Finalment, la seva última aparició a la televisió va ser fa un any al programa de Bertín Osborne "Mi casa es la tuya". Des d'aquell moment, no se l'ha tornat a veure a la pantalla.

ARXIVAT A:
ObituariTelevisió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut