Barcelona

Montilla titlla de "partidista" el recurs de la defensora del poble contra la llei d'acollida

El president de la Generalitat, José Montilla, ha qualificat de "partidista" el recurs que vol interposar la defensora del poble en funcions, María Luisa Cava de Llano, contra la llei d'acollida de Catalunya. Montilla ha recordat que Cava de Llano "és una antiga diputada del PP" i ha assegurat que pensa "aplicar i desenvolupar la llei", tot i el recurs.

Actualitzat
El govern català continuarà aplicant la llei d'acollida de Catalunya, tot i el recurs presentat per la defensora del poble, María Luisa Cava de Llano, davant el Tribunal Constitucional, perquè anteposa l'ensenyament del català al castellà als estrangers empadronats a Catalunya. Així ho ha assegurat José Montilla, que ha titllat de "partidista" el recurs de la defensora del poble, i ha recordat que Cava de Llano és una antiga diputada del Partit Popular. Pel president de la Generalitat, doncs, el recurs segueix "la línia que ha defensat el PP, que és anar contra tot allò que significa desenvolupar l'Estatut". José Montilla, també ha afegit que Cava de Llano s'hauria d'haver abstingut de presentar el recurs perquè exerceix el seu càrrec "en funcions".

Per Montilla, es tracta "d'una llei ferma, mentre no hi hagi un tribunal que digui el contari". La Conselleria d'Acció Social i Ciutadania argumenta que és una llei necessària i urgent per garantir la cohesió social i la igualtat d'oportunitats per als estrangers empadronats a Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut