Madrid

Montilla admet que Zapatero "no ha estat gaire diligent en el desplegament de l'Estatut"

El president de la Generalitat, José Montilla, ha admès que el govern espanyol no ha estat prou ràpid en l'aplicació de l'Estatut. En una entrevista a Televisió Espanyola, Montilla ha dit que "el govern de José Luis Rodríguez Zapatero no ha estat gaire diligent en el desplegament de l'Estatut". En canvi, el president s'ha felicitat per les fites aconseguides pel seu executiu durant els tres anys de vigència del text perquè s'ha tancat un acord molt important en inversions i en finançament.

Actualitzat
José Montilla també ha constatat que Madrid no és la comunitat autònoma on hi ha més sensibilitat cap als interessos de Catalunya. El cap de l'executiu va pronunciar dilluns a la capital espanyola una conferència amb l'Estatut com a tema central.

El president de la Generalitat ha reiterat una vegada més la constitucionalitat de l'Estatut davant de la futura sentència del Tribunal Constitucional. José Montilla ha avisat que no renunciarà a allò que el poble català va votar. De tota manera, insisteix davant la petició d'Artur Mas que ara no és moment de cimeres i que, quan es conegui la sentència, serà el moment d'actuar.

Anar al contingut