Cáceres

Monago tornarà els diners dels viatges a les Canàries si es demostra que no van ser per feina

En un acte del PP a Càceres, Mariano Rajoy ha dit que tot l'executiu està en plena sintonia amb el projecte de Monago i manifesta el suport de tot el PP al president extremeny

RedaccióActualitzat

El president d'Extremadura, José Antonio Monago, assegura que tornarà tots els diners que va carregar al Senat per fer 32 viatges a les Canàries si es comprova que no van ser per feina. Monago ha rebut el suport de tota la cúpula del PP, incloent-hi el mateix Mariano Rajoy, en un acte del Partit Popular a Càceres.

A diferència de la fermesa amb què divendres va defensar que els seus viatges privats els havia pagat de la seva butxaca, avui el president extremeny ha assegurat que demanarà al Senat una relació dels 32 viatges que va fer a les Canàries a càrrec de la Cambra Alta per comprovar si tots els va fer per feina:

"Jo no estic aquí per diners. Ja em coneixeu. Per això jo us anuncio que demanaré al Senat la relació dels viatges que es posen en qüestió i tornaré fins a l'últim centau"

A la clausura de les jornades de bones pràctiques dels governs autonòmics, Rajoy ha dit que tot l'executiu està "en plena sintonia" amb el projecte de Monago i que el president regional "compta amb el suport de tots" al PP.

Tot i les explícites mostres de suport que Monago ha rebut de Rajoy i De Cospedal, la realitat és que l'afer dels viatges ha estat un cop dur per a la cúpula del partit, que justament havia organitzat a Extremadura aquestes jornades, anomenades "Estabilitat i bon govern", com a resposta als casos de corrupció que afecten el PP.

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut