Rolling Stones
Rolling Stones

Mick Jagger es recupera a Nova York d'una exitosa operació del cor

RedaccióActualitzat

El líder dels Rolling Stones, Mick Jagger, de 75 anys, es recupera d'una exitosa operació del cor a què s'ha sotmès a l'Hospital de Nova York, on està en observació per evitar que hi hagi alguna complicació postoperatòria.

Segons informa Billboard, mitjà especialitzat en música, els metges li han pogut canviar la vàlvula aòrtica per un catèter.

 

Tot i que s'ha fet per via endoscòpica, cosa que accelera la recuperació, ara caldrà que faci repòs 4 o 5 dies. Per pujar els escenaris necessitarà més temps.

La intervenció quirúrgica s'ha fet només tres dies després que el mitja Drudge Report publiqués que Jagger s'hauria de sotmetre a una intervenció cardíaca i després que els Rolling Stones informessins que suspenien els concerts de la seva gira "No Filter" per Nord-amèrica.

En un comunicat publicat dissabte, la banda va explicar que els metges van indicar a Jagger que havia de tractar-se,  que no podia sortir de gira "en aquest moment" i que esperaven que "es recuperés" del tot ben aviat.

Els Stones es van disculpar per les molèsties i van assegurar que els qui van comprar les entrades les podran utilitzar quan s'anunciï properament el nou calendari de concerts.

Jagger ha lamentat decepcionar els seus seguidors i ha dit que treballarà molt dur per poder tornar a l'escenari tan aviat com pugui.

 

Després d'acabar la gira europea, els Rolling Stones havien de fer la gira pels EUA i el Canadà entre l'abril i el juny.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut