Mick Jagger s'haurà d'operar del cor els pròxims dies (Reuters)
Mick Jagger s'haurà d'operar del cor els pròxims dies (Reuters)

Mick Jagger s'operarà del cor aquesta setmana perquè li canviïn una vàlvula cardíaca

Els metges diuen que tindrà una recuperació total i que podrà tornar als escenaris a partir de l'estiu

RedaccióActualitzat

El líder dels Rolling Stones, Mick Jagger, se sotmetrà a una operació de substitució de la vàlvula cardíaca aquesta setmana a Nova York. Segons publica el web Drudge Report, s'espera que el cantant tindrà una recuperació total i que podrà tornar als escenaris a partir de l'estiu.

El mític grup britànic ja va anunciar dissabte que ajornava una gira pels Estats Units i el Canadà, per donar temps al tractament mèdic de Jagger, de 75 anys, sense concretar quina malaltia té.

D'altres fonts asseguren al web Page Six, del diari The New York Times, que la intervenció quirúrgica requerirà la implantació d'un stent, un element metàl·lic que soluciona l'obstrucció brusca a les artèries coronàries.

A través de Twitter, el líder dels Stones es disculpava davant dels seus seguidors:

"Detesto haver-vos decebut d'aquesta manera. Estic destrossat per haver d'ajornar la gira, però m'esforçaré a tornar als escenaris tan aviat com pugui."

 

Actuació dels Rolling Stones a l'estadi Old Trafford, a Manchester, la gira de l'any passat (EFE)

I els seus milions de seguidors esperen que Mick Jagger torni ben aviat, que es recuperi i que torni a liderar els Stones amb la seva energia habitual...
 


Després d'acabar a finals de l'any passat la part europea de la gira "No Filter", ara els Rolling Stones estaven a punt de començar-ne la segona fase, que els havia de portar a fer 17 concerts a Nord-amèrica, entre l'abril i el juny. La primera cita era Miami, el 20 d'abril. Tot ha quedat, de moment, cancel·lat.

Els Rolling Stones són, juntament amb els Beatles, una de les bandes de de rock més importants de la història del rock. El grup es va crear el 1962 i el seu tema estel·lar és el gran clàssic "Satisfaction".

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut