Messi i Munir condueixen el Barça a la victòria contra un Elx que no treu profit de l'expulsió de Mascherano (3-0)

El nou Barça de Luis Enrique s'ha estrenat a la Lliga amb una solvent victòria contra l'Elx al Camp Nou. Un doblet de Messi, que ha recuperat la seva millor versió, i un altre gol de Munir, en el seu prometedor debut a Primera Divisió, han servit per tombar un rival que no ha aprofitat el fet de jugar en superioritat numèrica des del minut 43 de la primera part per l'expulsió de Mascherano.

Luis Enrique ha repetit el mateix onze del Gamper amb només un canvi. El lesionat Neymar ha deixat el seu lloc al jove Munir, que ha debutat a Primera Divisió amb només 18 anys. Un gat negre ha interromput el partit quan encara no s'havia complert el minut 1. Mentre Mascherano intentava fer-lo fora, a la llotja, Bartomeu reia i també ho feia Luis Enrique a la banqueta. Al final, un membre de seguretat l'ha pogut treure.

Munir, que la temporada passada va començar al juvenil A i la va acabar al filial, ha tingut la primera ocasió amb un xut al pal. També Iniesta ha enviat un altre xut al travesser. El domini era absolut del Barça en camp contrari. Intens en la pressió, també Messi hi ha col·laborat com en una falta a Coro per ajudar l'equip a reorganitzar-se. Precisament l'argentí ha inaugurat el marcador al minut 41. Passada de Busquets, Messi rep d'esquena, fa mitja volta i marca.

Munir marca en el seu debut

En la jugada següent, Mascherano ha vist la vermella directa per una falta a Rodrigues sent l'últim defensa. Arran d'això, a l'inici de la segona part, Bartra ha entrat al terreny de joc en el lloc de Rafinha. I, quan només havien passat 45 segons del segon temps. Munir ha arrodonit el seu debut fent el 2-0. Assistència de Rakitic i Munir mira on és el porter i sense control previ marca.

Per esvair dubtes sobre el seu rendiment, Messi ha tornat a aparèixer per fer el 3-0 després d'una passada d'Alves i amb un xut molt ajustat. Quan faltaven 25 minuts per al final, Munir ha marxat del camp ovacionat i l'ha substituït Pedro, recuperat a temps d'una gastroenteritis. Amb un Elx ultradefensiu tot i la superioritat numèrica i amb un Barça que ha aixecat el peu, l'era Luis Enrique ha començat amb victòria.