Barça

Messi canvia de procediment per recuperar-se i serà tractat per un fisioterapeuta de la selecció argentina

Fins ara Leo Messi sempre s'havia posat en mans dels serveis mèdics del club per recuperar-se. Però aquest cop ha decidit canviar la manera de fer i ha demanat que, en aquest procés, també hi participi personal de la selecció argentina de la seva confiança. Sigui com sigui, aquest procés, que s'allargarà entre sis i vuit setmanes, ha començat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva.

Actualitzat

Fins ara Leo Messi sempre s'havia posat en mans dels serveis mèdics del club per recuperar-se. Però aquest cop ha decidit canviar la manera de fer i ha demanat que, en aquest procés, també hi participi personal de la selecció argentina de la seva confiança. Sigui com sigui, aquest procés, que s'allargarà entre sis i vuit setmanes, ha començat aquest dimarts.

A primera hora del matí, s'ha pogut veure fugaçment Messi, un altre cop, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L'objectiu de l'argentí és recuperar el bíceps femoral de la cuixa esquerra al 100%, sense molèsties, i, per tant, sap que ara toca fer net.

Sol·licitat expressament per Messi, un recuperador de la selecció argentina s'instal·larà a Barcelona per atendre el jugador. La seva missió: seguir de ben a prop el procés de recuperació del trencament al bíceps femoral de la cuixa esquerra, amb dues etapes clarament marcades. Des de dilluns i durant les dues pròximes setmanes, bàsicament repòs, perquè la ferida cicatritzi, i extraccions de sang de la zona afectada si fos necessari. Des del Barça, la presència d'un recuperador extern al club, es veu com a normal.

La segona part de la recuperació es farà a l'Argentina, des de principis de desembre, i per primer cop en els últims anys no es veurà el fisioterapeuta Juanjo Brau convertit en l'ombra de Messi. A dia d'avui, la relació personal entre els dos és distant, i Brau ja no acompanya el jugador en els desplaçaments. A Buenos Aires, Messi treballarà a les instal·lacions de la selecció argentina per tornar en les millors condicions possibles.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut