Ambient aquest diumenge a la fira de Santa Llúcia de Barcelona
Barcelona

Més cues a la Fira de Santa Llúcia, però menys vendes en el cap de setmana del pont

Els paradistes lamenten que dissabte i diumenge no els puguin visitar des d'altres poblacions pel confinament municipal

En aquests primers dies de pont amb el confinament municipal en vigor, molts barcelonins han optat per visitar la Fira de Santa Llúcia. Durant tot el diumenge hi ha hagut cues als accessos del recinte, on l'aforament està limitat i controlat, ja que als visitants se'ls demana el nom i un número de telèfon per poder fer un rastreig en cas d'un brot de Covid.

La fira, que estarà al voltant de la plaça de la Catedral fins al 23 de desembre, té un aforament limitat al 30% perquè els visitants puguin mantenir les distàncies de seguretat. Per regular l'entrada de visitants hi ha dues entrades i sortides.

També s'han reduït el nombre de parades: s'ha passat de les 282 de l'any passat a 121.

Cues a l'entrada, on es demana el contacte de cada visitant (CCMA)

Tot i les cues que s'han fet aquest cap de setmana, els paradistes asseguren que han notat un descens en les vendes.

També han lamentat que els caps de setmana els afecta el confinament perimetral municipal, que impedeix venir a Barcelona la gent d'altres poblacions. En aquest sentit, esperen que aquest dilluns i dimarts, encara de pont, les vendes s'animin, ja que no hi haurà confinament municipal.
 

Per evitar cues i aglomeracions, des de l'Associació de Firaires recomanen programar les visites entre setmana o intentar evitar les hores puntes dels caps de setmana i els dies festius.

ARXIVAT A:
Coronavirus Nadal
Anar al contingut