Massiva manifestació dels CDR al voltant de la Monumental de Barcelona
El moment en què els manifestants van llençar paper de vàter a la Monumental el 16 d'octubre de 2019 (Albert Gea/Reuters)
Barcelona

Massiva manifestació dels CDR al voltant de la Monumental de Barcelona

Els concentrats han llançat paper de vàter en un ambient reivindicatiu

RedaccióActualitzat

Tercer vespre de protestes a Barcelona després de la sentència del procés. Milers de persones han assistit a una concentració convocada pels CDR a la cruïlla de Gran Via de les Corts catalanes amb Marina, que ha començat molt a prop de la plaça de la Monumental. Segons la Guàrdia Urbana, hi han participat 22.000 persones.

En un moment de la protesta, els manifestants han llençat paper de vàter. La protesta, amb el lema "Que se'n vagin", ha començat en un ambient reivindicatiu.

 

 

Les urnes han tornat a sortir al carrer durant la protesta (Albert Gea/Reuters)


La protesta s'ha traslladat després cap a la conselleria d'Interior, al carrer Diputació amb passeig de Gràcia, la qual està blindada per les forces de seguretat.


Després també hi han tirat més paper de vàter, alhora que han demanat la dimissió del conseller Buch:


Poc després, els Mossos han alertat d'una intervenció contra un grup de persones amb actitud violenta que ha llançat objectes contra la línia policial. Ha estat llavors quan han començat els primers aldarulls d'aquest tercer vespre de protestes.

ARXIVAT A:
Procés catalàCDRMossos d'Esquadra
Anar al contingut