Barcelona

Mas col·laborarà amb el Palau si els demanen la devolució dels diners de la Fundació Trias Fargas

El president de CiU, Artur Mas, ofereix col·laboració a la Fundació del Palau de la Música si els acaben demanant la devolució dels diners provinents dels convenis firmats amb la Fundació Trias Fargas, vinculada a Convergència, durant set anys. La Fundació del Palau entén que els convenis signats amb la Trias Fargas entre els anys 1999 i 2008 no van ser aprovats per la junta de l'entitat i ara es planteja sol·licitar la devolució dels diners. Mas ha fet aquestes declaracions després de l'ofrena al mausoleu de Lluís Companys al cementiri de Montjuïc amb motiu dels 69 anys del seu afusellament.

Actualitzat
Durant l'acte d'homenatge a Lluís Companys, el president de Convergència i Unió, Artur Mas, ha respost a les informacions publicades sobre la voluntat del Palau de la Música de reclamar a la Fundació Trias Fargas que retorni els diners que els va donar Fèlix Millet quan n'era el president.
 
Mas ha remarcat que la Fundació Trias Fargas, vinculada a Convergència, ho ha fet tot bé, que els diners es van declarar a Hisenda, però que estan disposats a arribar a un acord amb la institució. Artur Mas ha garantit la "màxima predisposició de la fundació per arribar a tots els acords possibles que faci falta amb el Palau de la Música per no perjudicar-los gens".

El president de CiU ha recordat, però, que fins ara "ningú del Palau s'ha dirigit ni a Convergència ni a la Trias Fargas" per exigir el retorn de 540.000 euros que va cobrar amb talons de la institució sota la presidència de Millet, en virtut de sis convenis firmats entre el 1999 i el 2008.

La Fundació del Palau entén que els convenis signats amb la Trias Fargas entre aquest anys no van ser aprovats per la junta de l'entitat i ara es planteja sol·licitar la devolució dels diners.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut