Barcelona

La Generalitat s'ha personat aquest divendres en el "cas Millet"

La Generalitat s'ha personat aquest divendres al jutjat corresponent de Barcelona que instrueix la causa del "cas Millet" perquè l'admeti com a part perjudicada. El govern podrà accedir d'aquesta manera al sumari i a la resta de documentació relativa al cas. Fonts del govern han indicat a Catalunya Ràdio que la defensa dels interessos de la Generalitat, en concret de la Conselleria de Cultura, davant l'envergadura del cas, en justifiquen la personació.

Actualitzat
El govern de la Generalitat ha sol·licitat a les autoritats judicials comparèixer com a part perjudicada en la causa contra Fèlix Millet i Jordi i Gemma Montull per suposades irregularitats en la gestió del Palau de la Música. Amb aquesta petició, l'executiu exerceix la seva voluntat de defensar els interessos de la Generalitat, que podrien haver estat vulnerats pel mal ús de les aportacions públiques al Palau. Així mateix, el govern també estarà representat a través del Consorci del Palau de la Música, que es personarà en la causa.

La Junta Directiva de l'Orfeó Català i el Patronat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música van aprovar en una reunió a principis de setembre personar-se com a perjudicats en la causa contra Fèlix Millet. I igualment la Diputació de Barcelona. El seu president, Antoni Fogué, va explicar el mes passat que "el fet que diners públics de la Diputació de Barcelona, encara que sense responsabilitats en els òrgans de govern, hagin estat a disposició del consorci fa que nosaltres, com a institució, també ens personem en el procés que ara s'inicia amb l'única finalitat de garantir que els recursos públics aportats es van destinar a allò a què es donaven".
Anar al contingut