Mariano Rajoy promet "contundència" però no "histèria" contra la corrupció

Al Comitè Executiu del PP el president del govern en funcions critica que l'oposició "utilitzi" la corrupció per "deslegitimar-los" en les negociacions per formar govern

RedaccióActualitzat

El president del PP i del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha aprofitat aquest dilluns el comitè executiu del seu partit per criticar el líder del PSOE, Pedro Sánchez. Rajoy l'ha acusat d'estar "instal·lat en el no" i de "postureig" en les negociacions per formar govern, i ha insistit un cop més que el PP mai li donarà suport, ni amb una abstenció.

Rajoy ho ha dit a porta tancada, però fonts del PP s'han afanyat a explicar el contingut de la seva intervenció. Segons aquestes versions, el seu líder els ha demanat "serenitat" davant els múltiples casos de corrupció que ofeguen el seu partit, i que els afrontin sense caure en la "histèria".

Rajoy, que no s'ha referit al nou cas de corrupció al PP que s'ha sabut aquest dilluns mateix –que afecta a Alfonso Grau, mà dreta de Rita Barberá a l'Ajuntament de València– ha dit als seus companys d'executiva que no es poden deixar donar lliçons del PSOE o de Ciutadans, amb propostes contra la corrupció que, ha assegurat, el PP ja ha proposat abans.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut